Glavna stranica :: Proizvodi :: Automobili - Syntium :: PETRONAS MACH 5 20W50 API (PREMIUM MINERAL)


PETRONAS MACH 5 20W50 API (PREMIUM MINERAL)

(4 glasova)

Petronas Mach 5 je multigradno motorno ulje sa izuzetno visokim performansama koje se koristi da bi se obezbedio visok nivo zaštite motora i superiornije performanse kod motora koji rade pod ekstremnijim uslovima. Posebno je napravljen, prvoklasnog kvaliteta od nekonvencionalne baze ulja sa aditivima visoke tehnologije što obezbedjuje termalnu i oksidacionu stabilnost i osigurava minimalno zgušnjavanje ulja na visokim temperaturama, odlična kontrola taloga i minimalno habanje motora.

Napravljen na osnovu dugogodišnjeg isustva i testiranja na dugim vožnjama, trkama i reli stazama. Petronas Mach 5 ima visoke performanse ulja koje obezbedjuju potpunu zaštitu motora, posebno motora koji rade pod izuzetno teškim uslovima.

Primena:

Preporučuje se za upotrebu kod svih putničkih vozila, a posebno za poslednje modele automobila sa visokim performansama koji imaju sistem za ubrizgavanje, šesnaesto- ventilsku tehnologiju, turbo punjače koji rade pod izuzetno teškim uslovima. Takodje pogodno za motore koji zahtevaju API SL, SJ, SH, SG ili niže performanse.

Prednost potrošača :

  • Izvanredna zaštita motora pod svakakvim uslovima.
  • Produžen vek trajanja motora
  • Izuzetna čistoća motora – zaštita protiv taloga
  • Otporno na trenje i termalno sagorevanje čak i pod izuzetno teškim uslovima
  • Konstantna bistrina
  • Lakše paljenje hladnog motora – minimalno trenje i habanje tokom paljenja

Dodatni info

  • Specifikacije: Nema podataka
  • Opis: MACH 5 20W50 API (PREMIUM MINERAL)
Slodes Trade

Slodes Trade

SLODES TRADE je ovlašćeni uvoznik, diler i distributer za PETRONAS LUBRICANTS čiji proizvodi uvek prevazilaze tehničke zahteve međunarodnih organizacija kao što su ACEA (Evropske specifikacije), API (Američke specifikacije) i JASO (Japanske specifikacije) koje pokrivaju minimum zahteva proizvodača širom sveta. Ovaj aspekt daje mazivima izuzetne performanse kod bilo kog vozila.

Najnoviji proizvodi

Ko je online

Imamo 21 gostiju na mreži

Statistika

Broj pregleda članka : 81979

SLODES TRADE je ekskluzivni uvoznik proizvoda firme PETRONAS LUBRICANTS koja izlazi u susret svim zahtevima proizvodača:

 FIAT, ALFA ROMEO, IVECO, MERCEDES BENZ, NEW HOLLAND, NEW HOLLAND CONSTRUCTION, CASE, CASE IH, FIAT KOBELCO, STEYR, SAME DEUTZ FAHR GROUP, PIAGGIO, VESPA, GILERA i HONDA u Nemačkoj.

Excellent SME Serbia SLODESTRADE DOO Sertifikat

xsme-seal-serbiastdqrxsme-logo-serbiaPrivredna komora Srbije ovim sertifikatom potvrđuje, da je kompanija ispunila uslove za izdavanje ovog sertifikata. Osnova za izdavanje sertifikata je kreditni izveštaj i redovno nadgledanje od strane bonitetne kompanije Coface.