Glavna stranica :: Proizvodi :: Automobili - Syntium :: PETRONAS URANIA SUPREMO CI-4


PETRONAS URANIA SUPREMO CI-4

(3 glasova)

Multigradno ulje za Dizel motore sa najboljim performansama i izvanrednom kontrolom čadji, koje prevazilazi standarde API Servisa CI-4 i ACEA E7.

Ovo ulje je usavršena verzija visokokvalitetnog multigradnog ulja za Dizel motore koje se koristi za najteže uslove rada na i van autoputeva. Specijalno je napravljeno za visokotiražne i nisko-emisione motore, uključujući i one koje imaju ugradjen EGR (Recirkulacija izduvnih gasova), kao i stare turbo motore za velike brzine koji se pokreću sa Dizel gorivom sa niskim nivoom sumpora ili konvencionalno visokim nivoom sumpora.

Usavršeni aditivni sistem ovog ulja obezbedjuje odličnu kontrolu habanja pod uticajem čadji, naslaga na klipu kao posledica visokih temperatura, zatim kontrolu korozije, stvaranja mehurića i stabilnost oksidacije. Ono takodje obezbedjuje odličnu otpornost na poliranje. Ima visok nivo zaštite od habanja i obezbedjuje superiornu čistoću motora pri produženim uslovima cedjenja.

Primena:

Preporučuje se za upotrebu kod Dizel motora sa visokim performansama uključujući i najnovije nisko-emisione motore sa EGR tehnologijom, kao i kod standardnih Dizel motora za rad na i van autoputeva, sa visokim ili niskim nivoom sumpora u gorivu. Takodje se preporučuje za benzinske motore kod pik-up vozila, vozila sa pogonom na 4 točka (4WD) i kod SUV vozila ( vozila visokih performansi sa pogonom na četiri točka na kamionskoj šasiji).

Prednost potrošača :

 • Prevazilazi američke, evropske i japanske OEM specifikacije i industrijske specifikacije
 • Odlične performanse sa produženim intervalima drenaže ulja kod nisko-emisionih motora
 • Izuzetno dobra disperzija čadji, što sprečava naslage na kritičnim komponentama motora i obezbedjuje odličnu zaštitu od habanja pod uticajem čadji
 • Odlična TBN retencija efikasno produžava sposobnost drenaže u intervalima
 • Odlična termalna i oksidaciona stabilnost koja omogućuje stvaranje taloga pri niskim temperaturama i depozite na visokim temperaturama

Savet potrošačima :

Za dalju pomoć po pitanju MSDS proizvoda, preporuke ili tehnička pitanja, obratite se regionalnim servisima ili kontaktirajte glavno sedište Firme.

Dodatni info

 • Specifikacije: Nema podataka
 • Opis: URANIA SUPREMO CI-4
Slodes Trade

Slodes Trade

SLODES TRADE je ovlašćeni uvoznik, diler i distributer za PETRONAS LUBRICANTS čiji proizvodi uvek prevazilaze tehničke zahteve međunarodnih organizacija kao što su ACEA (Evropske specifikacije), API (Američke specifikacije) i JASO (Japanske specifikacije) koje pokrivaju minimum zahteva proizvodača širom sveta. Ovaj aspekt daje mazivima izuzetne performanse kod bilo kog vozila.

Najnoviji proizvodi

 • Selenia RATIONAL 2T
  Napisao
  Selenia RATIONAL 2T Veoma rafinisano motorno ulje za dvotaktne motore , prikladno za upotrebu u normalnim radnim uslovima. Pogodno za sisteme sa automatskim mešanjem ili…
 • Tutela FE Gear
  Napisao
  Tutela FE Gear Polusintetičko ulje za manuelne i automatske menjače komercijalnih vozila. Specijalno dizajnirano da produži period izmedu menjanja ulja i olakša transmisiju u uslovima…
 • Tutela Sport ZC Competition
  Napisao
  Tutela Sport ZC Competition Blokada diferencijala sekvencijalnog prenosa sa prednjim spojem. Idealno za zadnje diferencijale gde prenosi veliku snagu, kao i za velika opterećenja prenosa.
 • PETRONAS URANIA MAXIMO 5W-30
  Napisao
  PETRONAS URANIA MAXIMO 5W-30 Potpuno sintetičko ulje za dizel motore sa ultra visokim performansama iznad nivoa performansi MB 228.5 Petronas Urania Maximo 5W-30 je puno sintetičko…

Ko je online

Imamo 23 gostiju na mreži

Statistika

Broj pregleda članka : 81979

SLODES TRADE je ekskluzivni uvoznik proizvoda firme PETRONAS LUBRICANTS koja izlazi u susret svim zahtevima proizvodača:

 FIAT, ALFA ROMEO, IVECO, MERCEDES BENZ, NEW HOLLAND, NEW HOLLAND CONSTRUCTION, CASE, CASE IH, FIAT KOBELCO, STEYR, SAME DEUTZ FAHR GROUP, PIAGGIO, VESPA, GILERA i HONDA u Nemačkoj.

Excellent SME Serbia SLODESTRADE DOO Sertifikat

xsme-seal-serbiastdqrxsme-logo-serbiaPrivredna komora Srbije ovim sertifikatom potvrđuje, da je kompanija ispunila uslove za izdavanje ovog sertifikata. Osnova za izdavanje sertifikata je kreditni izveštaj i redovno nadgledanje od strane bonitetne kompanije Coface.