Info:    +381 (0)11 35 81 782    +381 (0)11 35 92 882    +381 (0)11 35 93 372

PETRONAS ARBOR HYDRAULIC 46 HV

Ovo je hidraulična tečnost, sa visokim indeksom viskoznosti, posebno za hidraulične sisteme visokog pritiska poljoprivrednih mašina, posebno kombajna i mašina za zemljane radove.

Karakteristike

Indeks visokog viskoziteta Hidraulike 46 HV koji je izveden iz njegove posebne formulacije omogućuje savršeno funkcionisanje servokontrola u svim uslovima radne temperature mašine. To je zbog toga što se viskozimetrijski profil drži konstantan u širokom opsegu temperatura koje osiguravaju brzu reakciju hidrauličnog sistema i visoku izlaznu brzinu pumpi, kako na niskim tako i na visokim temperaturama, uz posledičnu uštedu goriva.

Specijalni aditivi štite komponente hidrauličnog sistema od habanja i korozije.
Demulsivna i antifoamska svojstva garantuju kontinuitet podmazivanja koji sprečava kavitaciju i uklanja toplotu.

Savet o upotrebi

Njegova formulacija omogućava da se koristi tokom cele godine, sa spoljnim temperaturama između -20 ° C i + 40 ° C. Zamenite u skladu sa uputstvima proizvođača.

Tehnički podaci

  • ISO VG 46
  • DIN 51524 HVLP
xsme-seal-serbia

Privredna komora Srbije ovim sertifikatom potvrđuje, da je kompanija ispunila uslove za izdavanje ovog sertifikata.
.Osnova za izdavanje sertifikata je kreditni izveštaj i redovno nadgledanje od strane bonitetne kompanije Coface.

SLODESTRADE DOO QR CODE

SLODES TRADE je ekskluzivni uvoznik proizvoda firme PETRONAS LUBRICANTS koja izlazi u susret svim zahtevima proizvodača:

FIAT, ALFA ROMEO, IVECO, MERCEDES BENZ, NEW HOLLAND, NEW HOLLAND CONSTRUCTION, CASE, CASE IH, FIAT KOBELCO, STEYR, SAME DEUTZ FAHR GROUP, PIAGGIO, VESPA, GILERA i HONDA u Nemačkoj.