Info:    +381 (0)11 35 81 782    +381 (0)11 35 92 882    +381 (0)11 35 93 372

PETRONAS URANIA MAXIMO 5W-30

Oznake:

Potpuno sintetičko ulje za dizel motore sa ultra visokim performansama iznad nivoa performansi MB 228.5.

Petronas Urania Maximo 5W-30 je puno sintetičko gorivo sa ultra visokim performansama za dizel motore. Proizvedeno je posebno sa ciljem da udovolji izazovima najoštrijih zahteva u pogledu lubrikacije (podmazivanja), a prema najnovijim evropskim zahtevima u pogledu zaštite i štednje maziva u motorima koji rade pod ekstremnim uslovima i sa parametrima sa smanjenom regulatornom emisijom, uključujući tu i promenu ulja u dužim vremenskim razmacima.

Ovo ulje ima formulu sa sintetičnom osnovnom bazom i aditivima za bolje performanse, što mu obezbedjuje odličnu fluidnost na nižim temperaturama, odličnu termalnu stabilnost, nisku zapaljivost, performansu sa efikasno dužim vekom i odličnu ekonomičnost ulja, a što dovodi do znatnog smanjenja potrošnje goriva.

Karakteristike

Preporučuje se za upotrebu u teškim uslovima kod turbo motora ili dizel motora, na autoputevima, ili van autoputeva, naročito za motore koji rade sa posebnim uslovima a prema OEM specifikacijama.

  • Odlični uslovi anti habanja i anti-skafa za produženi vek motora
  • Izuzetna termalna i oksidaciona stabilnost, sa izvanrednom zaštitom protiv zgušnjavanja ulja, stvaranja naslaga zbog visoke temperature, protiv nagomilavanja taloga i protiv smanjenja kvaliteta ulja
  • Izuzetna disperzija čadji i sprečavanje nagomilavanja čadji na kritičnim komponentama motora i obezbedjenje izvanredne zaštite od habanja zbog čadji
  • Odlična TBN retencija za izuzetno dugo cedjenje (oticanje) i dugoročno taloženje i kontrolu habanja
  • Zadržavanje i potrošnja ulja pod visokim temperaturnim uslovima
  • Povećana ekonomičnost ulja stabilnost i niske volatilnosti umanjuje razbijanje viskoziteta

Savet o upotrebi

Za dalju pomoć u pogledu proizvoda MSDS, preporuka ili tehničkih pitanja, obratite se regionalnim tehničarima ili kontaktirajte tehničke inženjere.

xsme-seal-serbia

Privredna komora Srbije ovim sertifikatom potvrđuje, da je kompanija ispunila uslove za izdavanje ovog sertifikata.
.Osnova za izdavanje sertifikata je kreditni izveštaj i redovno nadgledanje od strane bonitetne kompanije Coface.

SLODESTRADE DOO QR CODE

SLODES TRADE je ekskluzivni uvoznik proizvoda firme PETRONAS LUBRICANTS koja izlazi u susret svim zahtevima proizvodača:

FIAT, ALFA ROMEO, IVECO, MERCEDES BENZ, NEW HOLLAND, NEW HOLLAND CONSTRUCTION, CASE, CASE IH, FIAT KOBELCO, STEYR, SAME DEUTZ FAHR GROUP, PIAGGIO, VESPA, GILERA i HONDA u Nemačkoj.