Info:    +381 (0)11 35 81 782    +381 (0)11 35 92 882    +381 (0)11 35 93 372

PETRONAS URANIA SUPREMO CI-4

Multigradno ulje za Dizel motore sa najboljim performansama i izvanrednom kontrolom čadji, koje prevazilazi standarde API Servisa CI-4 i ACEA E7.

Ovo ulje je usavršena verzija visokokvalitetnog multigradnog ulja za Dizel motore koje se koristi za najteže uslove rada na i van autoputeva. Specijalno je napravljeno za visokotiražne i nisko-emisione motore, uključujući i one koje imaju ugradjen EGR (Recirkulacija izduvnih gasova), kao i stare turbo motore za velike brzine koji se pokreću sa Dizel gorivom sa niskim nivoom sumpora ili konvencionalno visokim nivoom sumpora.

Usavršeni aditivni sistem ovog ulja obezbedjuje odličnu kontrolu habanja pod uticajem čadji, naslaga na klipu kao posledica visokih temperatura, zatim kontrolu korozije, stvaranja mehurića i stabilnost oksidacije. Ono takodje obezbedjuje odličnu otpornost na poliranje. Ima visok nivo zaštite od habanja i obezbedjuje superiornu čistoću motora pri produženim uslovima cedjenja.

Karakteristike

Preporučuje se za upotrebu kod Dizel motora sa visokim performansama uključujući i najnovije nisko-emisione motore sa EGR tehnologijom, kao i kod standardnih Dizel motora za rad na i van autoputeva, sa visokim ili niskim nivoom sumpora u gorivu. Takodje se preporučuje za benzinske motore kod pik-up vozila, vozila sa pogonom na 4 točka (4WD) i kod SUV vozila (vozila visokih performansi sa pogonom na četiri točka na kamionskoj šasiji).

  • Prevazilazi američke, evropske i japanske OEM specifikacije i industrijske specifikacije
  • Odlične performanse sa produženim intervalima drenaže ulja kod nisko-emisionih motora
  • Izuzetno dobra disperzija čadji, što sprečava naslage na kritičnim komponentama motora i obezbedjuje odličnu zaštitu od habanja pod uticajem čadji
  • Odlična TBN retencija efikasno produžava sposobnost drenaže u intervalima
  • Odlična termalna i oksidaciona stabilnost koja omogućuje stvaranje taloga pri niskim temperaturama i depozite na visokim temperaturama

Savet o upotrebi

Za dalju pomoć po pitanju MSDS proizvoda, preporuke ili tehnička pitanja, obratite se regionalnim servisima ili kontaktirajte glavno sedište Firme.

xsme-seal-serbia

Privredna komora Srbije ovim sertifikatom potvrđuje, da je kompanija ispunila uslove za izdavanje ovog sertifikata.
.Osnova za izdavanje sertifikata je kreditni izveštaj i redovno nadgledanje od strane bonitetne kompanije Coface.

SLODESTRADE DOO QR CODE

SLODES TRADE je ekskluzivni uvoznik proizvoda firme PETRONAS LUBRICANTS koja izlazi u susret svim zahtevima proizvodača:

FIAT, ALFA ROMEO, IVECO, MERCEDES BENZ, NEW HOLLAND, NEW HOLLAND CONSTRUCTION, CASE, CASE IH, FIAT KOBELCO, STEYR, SAME DEUTZ FAHR GROUP, PIAGGIO, VESPA, GILERA i HONDA u Nemačkoj.